Fjernvarme

Fjernvarme I Silkeborg og omegn

Vi kan hos lemming vvs hjælpe dig med at opkoble din bolig til fjernvarme. Er du I gang med nybyg, eller bor du I et ældre hus, kan vi sikre dig fjernvarmeinstallation, hvis der er et fjernvarmeværk I nærheden.

Der er flere fordele ved at vælge fjernvarmeinstallation frem for andre varmeforsyninger. Eksempelvis skal du blot skrue op og ned på radiatorerne og ikke tænke på at få servicetjek på dit fyr, fremskaffelse af brænde eller andet. Økonomisk vil det ofte gavne dig som boligejer at få installeret fjernvarme eftersom elvarmen som oftest er dobbelt så dyr I drift.

En fjernvarmeinstallation er co2 neutral

En fjernvarmeinstallation er derudover også en grønnere løsning eftersom ca. 52 % af fjernvarmen er co2 neutral. Med fjernvarmen har man fokus på miljø og klima, og varmen vil du få fra moderne anlæg. En installation af fjernevarme er et vigtigt skridt I den rigtige retning mod bekæmpelse af forureningen I samfundet.

Gode råd og tips til fjernvarme

  • Stil alle termostaterne ens. Står den på 3 svarer det til 21 grader, bliver det varmere eller koldere udenfor regulerer den selv på varmen.
  • Det er vigtigt at tænde alle radiatorerne I alle rummene – også I soveværelset. Ønsker du det kølligere kan du med fordel lukke døren. Det er den billigste løsning.
  • Dæk ikke radiatorerne til, da det hindrer varmen I at komme ud I rummet.
  • Få det maksimale ud af fjernvarmen ved at have et isoleret hjem eksempelvis med energiruder.

Kontakt os for fjernvarmeinstallation

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med fjernvarmeinstallation, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning og gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette. Vi servicerer som VVS’er I Silkeborg og omegn, så bor du I området, hører vi gerne fra dig på tlf. 86 80 43 54 eller mobil 21 77 27 54.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud.