Biobrændsel

Biobrændselsfyr

Biobrændsel er et sikkert valg

Lemming vvs har specialiseret sig I opstilling af både fastbrændselsfyr og pillefyr, så du får en sikker biobrændsel. Alt afhængig af varmeforbrug og udviklingen I priserne på andre former for brændsel, så vil et biobrændselsfyr normalt have tjent sig selv hjem på 5-8 år. Denne indtjening vil især kunne mærkes, når man skifter fra opvarmning med olie eller naturgas.

Sikker varme uden meget arbejde

Fyringen I biobrændselsfyret sker med træfilis, træpiller eller korn, som automatisk bliver trukket ind fra et magasin, når der er behov for det. Hvis du overvejer at spare penge på netop dit budget på en miljøvenlig måde, er et biobrændselsanlæg noget for dig.

Vi stiller hele anlægget op for dig. Vi overholder alle krav til et biobrændselsfyr, og sikrer dig og dit hjem. Vi kan ligeledes hjælpe med at opstille skorsten, hvis din nuværende ikke er tilgængelig, eller du ikke har nogen.

Vi står klar til at rådgive dig

Med udgangspunkt I området omkring silkeborg forsøger vi at hjælpe vores kunder med den bedste løsning til deres ønsker og behov. Er du interesseret I at høre nærmere omkring dine muligheder med et biobrændselsanlæg, kan du kontakte os på telefon 86 80 43 54 eller 21 77 27 54.

Biobrændselsfyr giver store fordele:

  • Spar penge på brændselsbudgettet
  • Enkel vedligeholdelse
  • Let at fyre

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud.